1. april 2007

Kaospilot

denne dato, men for noen år siden, ombord i flight SK 4455 fra Ålesund til Oslo:


-Kaptein NN og hans mannskap ønsker dere velkommen ombord på denne flyvningen til Bergen. Flytiden er beregnet til 35 minutter. Været på Flesland er bra, lett skydekke og i overkant av 10 grader.


---lang pause, desperate og forvirrede blikk veksles blant passasjerene, billetter sjekkes og over seteradene trykkes det hissig på rød knapp for å påkalle cabinpersonalets oppmerksomhet ---

-Lyset for setebeltene er nå slukket, men passasjerende anmodes om å bli sittende fastspent til de har sjekket hvilken dato det er i dag...


Husk fjellvettregel nr. 11:
Når uhellet er ute, er det best å være inne.

Riktig god påske!

8 kommentarer:

røverdatter sa...

*knis*
Artige karer!

Iskwew sa...

HAHAHA! Den var glimrende!

God påske til deg også :o)

Gretten sa...

Genialt!

Ithil sa...

*fnise*

lindamac sa...

Haha! Den var ordentlig fin. Jeg er av og til lett nevrotisk når jeg flyr, så jeg hadde nok fått et mildt panikkanfall. Og ledd desto mer etterpå.

Zava sa...

Slemt & godt :D

VamPus sa...

Kom inn på fly fra Madrid til Oslo og oppdaget at en mann satt på mitt sete. Han spurte om jeg var sikker på at jeg satt på akkurat det og jeg nikket og sa; For dette er flyet til London, ikke sant?

Det ble litt oppstandelse i de nærmeste seteradene av hjelpsomme spanjoler som prøvde å forklare på spanglish at jeg var på feil fly. De tok det med godt humør da jeg sa jeg bare spøkte :-)

Egoisten sa...

ubetalelig!