15. februar 2006

Jeg blogger, altså er jeg..eh...en blogger!

Dette er bloggen som, om ikke verden, så ihvertfall Rambukk har ventet på lenge. Endelig er den her, rykende fersk, rykende jomfruelig og rykende uenig!

Rambukk har selvfølgelig ambisjoner om å bli en global kioskvelter, barrikadestormer, politisk maktfaktor, 5., 6. og 7. statsmakt, -i det hele tatt en stemme som kan forandre verden.

Dersom dette, mot formodning, ikke skulle slå til innen overskuelig fremtid, har Rambukk selvfølgelig en plan B: Denne går i korte trekk ut på, fra tid til annen, å formulere noen tanker til verden, få en eller flere lesere og gjerne en kommentar eller to.

-Veien blir til mens man går over bekken etter gresset på andre siden av gjerdet..

Oppmerksomhet er "alle ønskers mor" for en blogger.

Derfor har Rambukk besluttet å ty til et ganske så oppsiktsvekkende og uredd PR-stunt, som nok vil ryste mange, hold deg fast:

Rambukk vil nemlig, i dette innlegget, ikke publisere en eneste Muhammed-karikatur!

Med denne brannfakkelen (-som nok vil sette i sving både Jonas, Jens og Bjarne Håkon) er Rambukk i gang!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Dette er bra! Underfundig og over middels intelligent humor! Gode og slående poenger uten å poengtere. Skriv mer! LilleMy

Anonym sa...

Grattis! Underholdende lesning og et skråblikk på tilværelsens "uutholdelige letthet"... Gleder meg til fortsettelsen! SA

Rambukk sa...

Takk! Stay tuned!

Havheksa sa...

Hehe.. nok en litt lettere sarkastisk stemme er alltid velkommen i min verden.. jeg kikker innom bloggen din fra nå av tenker jeg :-)